Skt. Hans 2020

Hej alle på Elmevej, Parkvej og Pilegårdsvej.

Tirsdag d. 23. juni 2020 arrangerer Pilegårdens Grundejerforening igen Skt. Hans-bål på Blovstrød Enge.

Der kan placeres Skt. Hans-bål-egnet haveaffald (IKKE stammer, stød og stubbe; IKKE plast og øvrigt affald; GERNE grene fra hækkeklipning o.lign.) i det indrammede område her:

Udklip

Der vil blive tændt bål på et passende tidspunkt efter aftensmaden – tidspunktet vil blive slået op på www.gf-pilegaarden.dk i dagene op til.

Grundejerforeningen vil fra det passende tidspunkt sørge for en øl eller sodavand – som for foreningens medlemmer vil være gratis – og formanden vil synge for, når vi skal synge Midsommervisen i både klassisk- og Shubidua-format. 😊

Husk at du stadig kan nå at betale kontingent eller melde dig ind – er du i tvivl så kontakt kassereren via foreningens hjemmeside.

Alle er i øvrigt velkomne – tag gerne naboer, kolleger, bedsteforældre og klassekammerater med!

Og husk at holde afstand! 😊

Mvh. bestyrelsen for Pilegårdens Grundejerforening