Langhårede stier…

Hej alle,

Som de fleste nok har bemærket, er arealerne omkring stien fra busstoppestedet på Blovstrød Alle til Blovstrød Enge ikke blevet vedligeholdt længe.

Allerød Kommune har fremsendt nedenstående mail til grundejerforeningen:

“Kære Henrik

Jeg skriver til dig som formand for grundejerforeningen Pilegården i Blovstrød, for at orientere om, at Allerød kommune den 16. juli 2019 har meddelt grundejeren af matr. 9iæ, 9iø, og 9eø Blovstrød By, Blovstrød at kommunens vedligeholdelse af arealerne ophører pr. 1. juli 2019.

Årsagen hertil er, at arealerne ikke er kommunens, men tilhører privat grundejer. Vedligeholdelsen af arealet påhviler grundejer, hvorfor kommunen derfor ønsker at ophøre al vedligeholdelse af arealerne såsom græsslåning, vintervedligeholdelse og lapning af asfaltstien. Park & Vej sørger for at slå græsset en sidste gang inden og lappe de trafikfarlige huller på stien inden overdragelsen 1. juli 2019.”

De omtalte matrikler fremgår af dette kort:

Grundejerforeningen agter at fortsætte dialogen med Allerød Kommune mhp. at tilsikre, at arealerne i grundejerforeningen fremstår præsentable.

Pt. forsøges det bl.a. afklaret hvilke forpligtigelser, der påhviler ejeren af arealerne.

Mvh. bestyrelsen for Grundejerforeningen Pilegaarden