Skt. Hans aften 2019

Søndag d. 23. juni 2019 arrangerer Grundejerforeningen Pilegaarden igen Skt. Hans-bål på Blovstrød Enge.

Der kan fra lørdag d. 1. juni placeres Skt. Hans-bål-egnet haveaffald (IKKE stammer, stød og stubbe; IKKE plast og øvrigt affald; GERNE grene fra hækkeklipning o.lign.) i det indrammede område her:

Der vil blive tændt bål på et passende tidspunkt efter aftensmaden – tidspunktet vil blive slået op på www.gf-pilegaarden.dk i dagene op til.

Grundejerforeningen vil fra det passende tidspunkt sørge for en enkelt øl eller sodavand – som for foreningens medlemmer vil være gratis – og formanden vil synge for, når vi skal synge Midsommervisen i både klassisk- og Shubidua-format.

Arrangementet har brug for et par frivillige på selve dagen og dagen derpå, og kan faktisk slet ikke løbe af stablen uden. Vil du give en hånd med, kan du kontakte formanden via hjemmesiden (gf-pilegaarden.dk).

Husk at du stadig kan nå at betale kontingent eller melde dig ind – er du i tvivl så kontakt kassereren via foreningens hjemmeside.

Alle er i øvrigt velkomne – tag gerne naboer, kolleger, bedsteforældre og klassekammerater med!

Mvh. bestyrelsen for Grundejerforeningen Pilegaarden